Over Wereldrestaurant de Lindenberg

Wij verwelkomen u graag bij Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen waar u kunt genieten van gerechten uit allerlei landen over de hele wereld. Van Oriëntaals, Italiaans, van Frans tot Hollands.

Al dit heerlijks wordt ter plekke voor u bereid door onze koks of in buffetvorm aangeboden.

Voor Ommen en omgeving een nieuwe formule; onbeperkt dineren voor een vaste prijs!
Bij ons kunt u 2, 2 ½  of 3 uur onbeperkt genieten van wereldse gerechten. Alle frisdranken, verse jus d'orange ,bier, en wijn zijn bij de prijs inbegrepen. Tevens een vers kopje koffie of  thee. U stelt zelf uw menu samen en reist van land naar land.   


Zakelijke gasten

Zakelijk gezien bent u ook bij ons op het juiste adres: wat dacht u ervan om uw relaties uit te nodigen voor een werelds smakelijk diner? Of een vergadering, presentatie of workshop gecombineerd met voortreffelijke gerechten. 

Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor het restaurant. Bel ons gerust of kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken met onze gastheer of gastvrouw.

Feesten en partijen

Wij beschikken over een aantal zalen voor grote gezelschappen waardoor Wereldrestaurant de Lindenberg uitermate geschikt is om een werelds feest te houden. 

Kinderen

Ook aan onze kleinste gasten wordt gedacht. Voor hen zijn er genoeg lekkere gerechten waar ze van kunnen genieten zoals geroosterde kippenvleugeltjes, kibbeling, pizza's, softijs en nog veel meer! En hebben ze er genoeg van om aan tafel te zitten, geen probleem. Er is een speciale kinderruimte ingericht met onder andere een voetbaltafel en een tafeltennistafel. Tevens zijn er een ballenbak en een minibioscoop aanwezig waar ze de rest van de avond ongestoord kunnen spelen. Buiten hebben wij twee speeltuinen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Het betreden van de speelhal en de speeltuinen buiten zijn op eigen risico.

Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en voor de mindervaliden goed toegankelijk. 

Wij beschikken over een ruimte waar u uw baby kunt verschonen.

Bekijk onze impressie video

Openingstijden

Maandag: Gesloten*
Dinsdag t/m donderdag:  17:00 - 21:30 uur
Vrijdag en zaterdag: 17:00 - 22:00 uur
Zondag: 16:30 - 21:30 uur
Feestdagen:
 (Behalve de kerstdagen)
16:30 - 22:00 uur
*Met uitzondering van feestdagen.
Onze keuken sluit een half uur eerder dan het restaurant.


Eenvoudig online reserveren

Via onderstaande knop kan je eenvoudig online een reservering plaatsen.

Direct reserveren